Розпочалась виробнича практика майбутніх екологів

Практична підготовка займає важливе місце у формуванні професійної компетентності майбутнього фахівця.  Не виключенням є і підготовка фахівців у сфері екології, охорони навколишнього природного середовища та  збалансованого природокористування.

Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу для проходження виробничої практики прийняла студентів 3 курсу, які навчаються за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища» у Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова.

Від імені інспекції із початком виробничої практики студентів привітав перший заступник начальника Владислав Мартиченко, який зазначив, що перед майбутніми фахівцями-екологами стоїть багато цікавих завдань, пов’язаних із провадженням реформи у сфері охорони довкілля,  посиленням відповідальності за екологічні порушення, створення якісної системи моніторингу для відображення повної картини стану довкілля, підвищенням екологічної свідомості населення. У цьому сенсі практична підготовка екологів спрямована не тільки на отримання нових знань, умінь, навиків, але і максимальне наближення до реальної обстановки прийняття рішень.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці