Триває формування плану перевірок на 2022 рік

Органи державного нагляду (контролю) щороку визначають перелік суб’єктів господарювання, які підлягають плановим заходам державного нагляду (контролю) у плановому періоді, та не пізніше 15 жовтня року, що передує плановому, забезпечують внесення відомостей про таких суб’єктів господарювання до інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю).

На сьогодні фахівці інспекції оцінюють ступінь ризику від провадження суб’єктами господарювання діяльності та визначають періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю). Ступінь ризику передбачає оцінку ступеня небезпеки, масштабу, виду та сфери діяльності, наявність порушень у попередній діяльності суб’єктів господарювання.

Однак, свідками порушень вимог природоохоронного законодавства та забруднення довкілля  здебільшого стають громадяни, які проживають в безпосередній близькості та в зоні впливу таких суб’єктів господарювання.

З метою реалізації конституційного права громадян на безпечне довкілля, Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) закликає кожного, кому відомі випадки про порушення вимог природоохоронного законодавства суб’єктами господарювання, повідомляти інспекцію із зазначенням назви суб’єкта господарювання та місця провадження діяльності.

 

Контактна інформація Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області):

Юридична адреса:  проспект Шевченка, 12,  м. Одеса, 65058

Фактичні адреси:    проспект Шевченка, 12,  м. Одеса, 65058,

тел./ факс +38 (048) 728-38-86

вулиця 3 Слобідська, 134 м. Миколаїв, 54055

тел. +38 (0512) 53-58-42

e-mail: sw@dei.gov.ua

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці