Повідомлення про небезпечну продукцію

від 26.11.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Пiвденно-Захiдного округу (Миколаïвська та Одеська областi) у ПП "АЛЬФА РЛЮС 2018" за результатами експертизи та протоколів випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція  дизельного пального ДП-Л-Євро5-В0 не відповідають вимогам Технічного регламенту, за показником  " Температура спалаху в закритому тиглі" Продукція розповсюджувалася за адресою: АЗС "АЛЬФА" с.Вигода, вул. Енергетиків, буд.1, Біляївський  район, Одеська область. Виробництво Мозирський НПЗ (Республіка Білорусь)

від 23.11.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Пiвденно-Захiдного округу (Миколаïвська та Одеська областi) у ТОВ "БІОТУРБО" за результатами експертизи та протоколів випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е5 за показниками вміст сиркі, об'ємна частка бензолу, масова частка кісневмисних сполук, та дизельне пальне ДП-З-Євро5В0 за показниками температура спалаху та гранична температура фільтрованості не відповідають вимогам Технічного регламенту. Продукція розповсюджувалася за адресою: АЗС "БІОТУРБО" м.Роздільна, вул. Кишинівська, буд.38, та  смт. Захарівка, вул. Щаслива,буд.6 Захарівсбкий  район, Одеська область, виробництва ПАТ "УКРТАТНАФТА".

від 11.11.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Пiвденно-Захiдного округу (Миколаïвська та Одеська областi) у ПП "ВОДНИК "за результатами експертизи та протоколу випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е5 та А-92-Євро5-Е5 не відповідала вимогам Технічного регламенту за показниками: вміст сірки, об'ємна частка бензолу, масова частка кісневмисних сполук, детонаційна стійкість. Продукція розповсюджувалася за адресою:АЗС ,,VALERIA,, Удобнянська сільська рада,ЦМК 4, Білгород-Дністровський район, Одеська область, виробництва Мозирського НПЗ.

від 08.11.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Пiвденно-Захiдного округу (Миколаïвська та Одеська областi) у ТОВ "БОЛГРАД-АВіА "за результатами експертизи та протоколу випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е5 не відповідала вимогам Технічного регламенту. Продукція розповсюджувалася за адресою: АЗС вул. Димитрова, буд.165/а, с. Кам'янка, Ізмаїльский р-н, Одеська область, виробництва ПАТ «Укртатнафта».

від 19.10.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Пiвденно-Захiдного округу (Миколаïвська та Одеська областi) у ТОВ "АЛВАС "за результатами експертизи та протоколу випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е5, А-92-Eвро5-Е5 не відповідала вимогам Технічного регламенту. Продукція розповсюджувалася за адресою: АЗС №1 вул. Лісова, буд.5/а, м. Ізмаїл, Одеська область; АЗС - вул. Железнякова, буд.184/а,  м. Ізмаїл, Одеська область, виробництва ПАТ «Укртатнафта».

від 7.10.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, за адресою: АЗС №8 вул. Пiвденна, буд.62, с. Приморське, Кiлiйський район, Одеська область, за результатами експертизи та протоколу випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е5, А-92-Eвро5-Е5 не відповідала вимогам Технічного регламенту за показниками: вміст сірки, об'ємна частка бензолу, масова частка кисню, об'ємна частка кисневмісних сполук. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці