В.о. начальника Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу

(Миколаївська та Одеська області) 

 ХРУЩ Владислав Олегович

1993 року народження , освіта повна вища, у 2015 році закінчив Національний університет «Одеська юридична академія» за спеціальністю «Правознавство».  

На державній службі з 2023 року. Присвоєно 6 ранг державного службовця.на керівних посадах у ТОВ «Безпечні технології утилізації», в Українському державному підприємстві по обслуговуванню іноземних та вітчизняних автотранспортних засобів «Укрінтеравтосервіс», у Державному підприємстві «Чорноморсько – Азовське виробничо-експлуатаційне Управління морських шляхів», у Головному управлінні Держземагенства у Київській області, у Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області).

Наказом Державної екологічної інспекції України від 22 червня 2023 р. № 70-тр/т призначений на посаду заступника начальника Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) – заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області), а наказом Державної екологічної інспекції України від 23 червня 2023 р. № 71-тр/т покладено виконання обов'язків  начальника Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) – Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області).

Телефон: (048)705-40-02   е-mail: sw@dei.gov.ua


Перший заступник начальника Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу 

(Миколаївська та Одеська області)

МАЙБОРОДА Яна Сергіївна


1980 року народження. Освіта: у 2001 році закінчила Одеський державний політехнічний університет за спеціальністю «Теплоенергетика», та у 2006   закінчила Кіровоградський національний технічний університет  за спеціальністю «Облік і аудит».

На державній службі з 2002 року. Присвоєно 6 ранг державного службовця.

Працювала у Державній інспекції з енергозбереження, Державній податковій інспекції м. Южноукраїнська,  Контрольно-ревізійному управлінні в Миколаївській області,  Державній фінансовій інспекції в Миколаївській області, на керівних посадах у Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області).

Наказом Державної екологічної інспекції України від 09 листопада 2022 року № 149-тр/р призначена на посаду першого заступника начальника Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) – першого заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області).

                               

Мобільний телефон: +38(099) 089 11 29    е-mail: sw@dei.gov.ua





Заступник начальника Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу 

(Миколаївська та Одеська області)  

БАЛАКЛЕЄЦЬ Анжела Іванівна

 

1970 року народження, освіта повна вища, у 1994 році закінчила Красноармійський філіал Донецького державного технічного університету за спеціальністю «Виробництво та технології/Технологія та комплексна механізація підземної розробки родовищ корисних копалин».

На державній службі з 2004 року. Присвоєно 6 ранг державного службовця.

Працювала на керівних посадах у Державній екологічній інспекції Центрального округу, у Державній екологічній інспекції в Одеській області, у Відкремленому підрозділі «Управління матеріально-технічного постачання ДП «Добропіллявугілля-видобуток».

Наказом Державної екологічної інспекції України від 28 березня 2024 р. № 49-тр/т призначена на посаду заступника начальника Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) – заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області).

 
Телефон: (048)705-40-02   е-mail: sw@dei.gov.ua

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці