В Державній екологічній інспекції Поліського округу підведено підсумки роботи за 2018 рік

26 лютого 2019 року під головуванням Максима Железняка відбулось розширене засідання колегії Державної екологічної інспекції Поліського округу.

У роботі засідання взяли участь члени колегії, а також  запрошено Фещенка Володимира Петровича – доцента кафедри загальної екології Житомирського національного агроекологічного університету, академіка Міжнародної академії наук екології і безпеки життєдіяльності.

Голова  колегії Максим Железняк прозвітував про результати роботи Державної екологічної інспекції Поліського округу  за листопад – грудень 2018 року, тобто за період  здійснення інспекційної діяльності.  Окремо зупинився на результатах здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням вимог природоохоронного законодавства, висвітлив проблемні питання екологічного характеру регіонів, розповів про стан виконавської дисципліни, роботу із зверненням громадян, кадрові питання та про підвищення рівня професійної компетентності працівників.  В тому числі,  Голова колегії акцентував увагу на Концепції реформування системи державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього середовища в Україні.

Також, Інспекцією розпочато роботу щодо формування складу громадських інспекторів та одним із перших на засіданні колегії отримав посвідчення Володимир Фещенко.

За результатами роботи колегії прийнято за основу відповідний проект рішення, який буде доопрацьований з урахуванням наданих під час засідання пропозицій. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці