На екологічній платформі «ЕкоСистема» з’явилися три нові сервіси

22 грудня запущено три нові сервіси на платформі «ЕкоСистема». Це єдина національна онлайн-платформа, де зібрані всі адміністративні екопослуги для бізнесу та вся екологічна інформація для громадян.

Відтепер можна буде отримати інформацію з реєстрів екологічних даних і дізнатись, чи є у підприємства дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря та власне звіти про здійснені викиди. 

Стануть доступні дані про видані ліцензії на провадження господарської діяльності з поводження з небезпечними відходами; інформація про сплату екологічного податку, наявність дозволів на спеціальне водокористування, а також чи перевірялося підприємство Держекоінспекцією та які результати перевірки.

Веб-портал постійно поповнюється новим функціоналом, зокрема тут вже доступні 9 державних послуг, 90 відкритих реєстрів, 3 інтегровані інформаційні ресурси. Серед яких: Державний кадастр територій та об’єктів природно-заповідного фонду; вебсайт Природно-заповідний фонд України; Національний реєстр викидів та перенесення забруднювачів.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці