В ніч з 8 на 9 березня підрозділи протиповітряної оборони ліквідували у небі над Одещиною шість ракет та один безпілотний літальний апарат. Проте зафіксовано влучання ракет до об'єкту критичної інфраструктури області

Сьогодні, 10 березня, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) проведено обстеження пошкодженої території.


 За результатами  встановлено, що у результаті ракетних ударів пошкоджено кілька ліній електропередач, електроопори, житлові будинки. Фахівцями інспекції встановлено загальна площа засміченої земельної ділянки  та опрацьовано всі матеріали для розрахунку збитків.


 Шкоду, заподіяну державі внаслідок порушення природоохоронного законодавства, буде виконано на підставі «Методики визначення розміру шкоди, завданої землі, ґрунтам внаслідок надзвичайних ситуацій та/або збройної агресії та бойових дій під час дії воєнного стану», затвердженої наказом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 04.04.2022 р. № 167.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці