Державні інспектори - випускники Одеського державного екологічного університету були присутні на зборах у навчальному закладі

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища - випускники Одеського державного екологічного університету були присутні на зборах трудового колективу та студентів щодо реорганізації Одеського державного екологічного університету та Фізико-хімічного інституту захисту навколишнього середовища і людини МОН України та НАН України.

Одеський державний екологічний університет має славну історію, яка починається з травня 1932 року. За цей час університет став унікальним вищим навчальним закладом, який надає якісну вищу освіту за міжнародними стандартами за вкрай актуальними спеціальностями, пов'язаними з охороною, моніторингом і прогнозуванням стану навколишнього природного середовища.

Реалії сьогодення демонструють, що перед людством стоять екологічні виклики, на які потрібно реагувати вже сьогодні. Саме тому професія еколога стає дедалі популярнішою, а екологія, в свою чергу, інтегрується у майже всі професії.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці