Проведено комісійне обстеження несанкціонованого сміттєзвалища в районі вулиці Левітана в Одесі

18 січня державними інспекторами, разом з представниками Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради, Департаменту міського господарства Одеської міської ради, Департаменту з благоустрою міста Одеської міської ради, Київської та Хаджибейської районних адміністрацій Одеської міської ради, здійснено виїзне комісійне обстеження несанкціонованого сміттєзвалища в районі вулиці Левітана в Одесі, з метою вжиття заходів щодо його ліквідації.

Встановлено, що сміттєзвалище побутових та будівельних відходів розташоване на землях комунальної власності Одеської міської ради та займає орієнтовну площу 0,3 гектари.

Власника відходів не встановлено, тому відповідно до статті 12 Закону України «Про управління відходами» передачу відходів до суб’єкта господарювання у сфері управління відходами та усунення негативних наслідків, спричинених відходами, повинна здійснити Одеська міська рада.

Інспекція тримає на контролі питання виконання Одеською міською радою своїх обов’язків щодо ліквідації вищезазначеного сміттєзвалища.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці