Через "ЕкоЗагрозу" до інспекції надійшла інформація про сміттєзвалище за межами села Августівка на Одещині

Для перевірки інформації, викладеної у зверненні, яке надійшло 18 січня  засобами електронного сервісу «ЕкоЗагроза», державними інспекторами здійснено виїзд на місце розміщення несанкціонованого сміттєзвалища за межами села Августівка Одеського району Одеської області.

 

В ході проведення огляду території встановлено, що сміттєзвалище побутових відходів (змішані відходи від домогосподарств, включаючи відходи паперу, картону, скла, пластику, деревини, текстилю, металу, упаковки, біовідходи, відходи електричного та електронного обладнання, великогабаритні та ремонтні відходи) розміщене у недіючому кар’єрі на неогородженій земельній ділянці приватної власності.

 

Інспекція здійснює заходи з метою ліквідації зазначеного звалища відходів та притягнення винних осіб до відповідальності.

 

Вкотре звертаємо увагу громадян, що за викидання сміття у неналежних для цього місцях передбачена адміністративна відповідальність, а також відшкодування шкоди, зумовленої засміченням земельних ресурсів через порушення природоохоронного законодавства.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці