За результатми спільних зусиль прибране сміттєзвалище на земельній ділянці по вулиці Онезькій в Одесі

Наприкінці минулого року державними інспекторами було виявлено несанкціоноване сміттєзвалище побутових та будівельних відходів на земельній ділянці по вулиці Онезькій, 1 в Одесі.

 

Оскільки власник земельної ділянки – територіальна громада в особі Одеської міської ради, про даний факт та необхідність вжиття заходів з ліквідації інспекція повідомила Виконавчий комітет Одеської міської ради.

 

23 січня 2024 року спеціалістом інспекції сумісно з представниками Відділу поліції № 1 ОРУП ГУ НП в Одеській області, Хаджибейської районної адміністрації, Департаменту земельних ресурсів, Департаменту благоустрою міста, Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради прийнято  участь у комісійному обстеженні території.

 

В ході обстеження зафіксовано наявність несанкціонованого сміттєзвалища побутових та будівельних відходів.  

 

Також до інспекції засобами електронного сервісу «ЕкоЗагроза» надійшло звернення щодо наявності даного сміттєзвалища, але при обстеженні території 15 лютого поточного року встановлено, що вищезазначене несанкціоноване сміттєзвалище побутових та будівельних відходів вже ліквідовано.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці