Відбулась робоча нарада Одеської районної військової адміністрації Одеської області з екологічних питань

10 квітня заступниця начальника Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) Анжела Балаклеєць взяла участь в розширеній робочій нараді Одеської районної військової адміністрації Одеської області з екологічних питань.

У нараді взяли участь керівництво Одеської РВА, Департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної військової адміністрації, Одеського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області, Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та Нижнього Дунаю, філії «Одеське лісове господарство» ДП «Ліси України», Нижньодністровського національного природного парку.

На нараді розглянуті проблемні питання у сфері управління відходами, а також превентивні заходи з ліквідації та запобігання утворенню стихійних сміттєзвалищ. Також обговорили ситуацію, яка склалася навколо полігону Одеське сміттєзвалище ТПВ-1 «Дальницькі кар’єри».

Значну увагу учасники наради приділили екологічному стану водних ресурсів на території Одеського району.

Третій блок питань - про заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ, сільгоспугідь, земельних ділянок, зайнятих стихійними сміттєзвалищами у літній період 2024 року.

За результатами наради надані відповідні доручення, а також акцентовано увагу на необхідності розробки спільного плану заходів з екологічних питань. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці