Смітники на Дальницькій вражають

У березні держінспекторами виявлені стихійні сміттєзвалища побутових відходів у покинутій чотирьохповерхівці та на прилеглій території по вулиці  Дальницькій 32/34, а також в балці між АЗС «Укр-Петроль» та житловими будинками по вулиці Дальницькій, 28 у Хаджибейському районі Одеси.

 

Інспекцією ініційовано створення комісії із залученням фахівців Одеської міської ради з метою вирішення питання ліквідації стихійних звалищ.

 

За результатами проведеного комісійного обстеження Одеською міською радою вирішується питання щодо встановлення власників відходів та подальшого приведення до належного санітарного стану території балки між АЗС «Укр-Петроль» та житловими будинками по вулиці Дальницькій, 28.

 

Також інспекція направила листа до Фонду державного майна України щодо вжиття заходів для ліквідації сміттєзвалища по вулиці Дальницькій, 32/34 та запобігання його утворенню у подальшому.

 

Дякуємо Одеській міській раді за співпрацю! Сподіваємося, що завдяки спільним зусиллям зможемо зробити наше місто чистішим та позбутися зайвого сміття на вулицях.

 

Разом з тим, інспекція закликає громадян не бути байдужими до стану довкілля та не викидати сміття у непристосованих місцях.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці