У Заводському районі Миколаєва ліквідовано сім сміттєзвалищ

Державними інспекторами в ході проведення заходів державного нагляду (контролю) на території Заводського району Миколаєва виявлені численні несанкціоновані місця розміщення відходів:

·       між житловими будинками по вулиці Леваневців, 10 та Генерала Карпенка, 12А;

            ·       між житловими будинками по вулиці Біла, 59 та 59А;

            ·       біля майданчика з контейнерами для збору твердих побутових відходів навпроти житлового будинку по                          вулиці Біла, 63;

            ·       на узбіччі дороги навпроти житлового будинку по вулиці Генерала Карпенка, 33А;

            ·       навколо майданчика з контейнерами для збору ТПВ між житловими будинками по вулиці Дачній, 1 та 3;

·       навколо майданчика з контейнерами для збору ТПВ, розташованого по вулиці Крилова, ріг провулку 2                 Парниковому;

·       біля майданчика з контейнерами для збору ТПВ, навпроти житлового будинку по вулиці Бузький бульвар,            1Г.

 

Голові Миколаївської міської ради та Адміністрації Заводського району було направлені листи щодо ліквідації незаконного сміттєзвалища з підтверджуючими фотоматеріалами.  Згідно отриманої відповіді, сміттєзвалище повністю ліквідоване.

Вчергове звертаємо увагу мешканців міста, що за викидання сміття у неналежних для цього місцях передбачена адміністративна відповідальність та відшкодування розміру шкоди, зумовленої засміченням земельних ресурсів.

    

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці