Підприємством під час заміни сміттєвих контейнерів не вжито заходів щодо ліквідації попередніх. Інспекція вимагає привести територію в належний стан

До інспекції надійшла скарга мешканця Київського району міста Одеси про те, що на території, прилеглої до житлових будинків, знаходяться пошкоджені сміттєві контейнери зі сміттям та відходами.

Держінспекторами встановлено, що на вказаній території розташоване місце для сміттєвих контейнерів ТОВ «Кліар-Сіті». Деякий час тому пластикові контейнери внаслідок пожежі прийшли у непридатний стан, у зв’язку з чим було встановлено інші металеві контейнери. Але пошкоджені контейнери з залишками сміття та відходів залишили на цьому ж майданчику.

Постає питання чому ТОВ «Кліар-Сіті» під час заміни сміттєвих контейнерів не вжито заходів щодо ліквідації пошкоджених контейнерів зі сміттям та відходами. Байдужість або небажання дотримання вимог природоохоронного законодавства?

Інспекцією направлено на адресу ТОВ «Кліар-Сіті» лист щодо необхідності приведення території у належний санітарний стан.

Дякуємо небайдужим громадянам за прояв активної громадянської позиції в збереженні чистоти нашого міста!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці