Інспекція проводить обстеження за фактом будівництва у прибережній зоні

На розгляді інспекції знаходиться звернення Кілійського міжрайонного управління водного господарства (Кілійське МУВГ) щодо розміщення стоянки великовантажних автомобілів, а також проведення робіт з будівництва споруд та вигрібної ями у межах прибережно-захисної зони Дмитрівського водосховища, що має важливе значення для зрошення сільськогосподарських угідь.
 

З метою комплексного опрацювання звернення інспекцією було створено комісію з залученням представників Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та Нижнього Дунаю, Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, Татарбунарської територіальної громади та Кілійського МУВГ.

 

Комісійним обстеженням встановлено проведення робіт з будівництва тимчасової споруди, проведення робіт з влаштування вигрібної ями та спорудження майданчика для стоянки великовантажного транспорту.

 

Зазначені роботи проводяться у межах прибережно-захисної смуги водного об’єкту, у  безпосередній близькості до транспортуючого каналу Т-3, завдяки якому здійснюється поповнення водойми Дмитрівського водосховища.

 

Державними інспекторами подано заяву до Відділення поліції № 2 (м. Татарбунари) Білгород-Дністровського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області за фактом порушення водного законодавства.

  

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці