На території Пересипського району Одеси виявлені стихійні сміттєзвалища

06 травня на території ІІ-го Локомотивного провулка (Пересипський район Одеси) виявлені стихійні сміттєзвалища побутових, будівельних відходів, відпрацьованих шин та люмінесцентних ламп.

Інспекцією направлено лист до Одеської міської ради  щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, а також забезпечення недопуску вантажної техніки та автомобільного транспорту, які здійснюють скид відходів.

Також за ініціативи інспекції Департаментом екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради 7 червня організовано комісійне обстеження території за участю фахівців інспекції, Одеської міської ради, Пересипської районної адміністрації, ГУНП в Одеській області, за результатом якого доручено Пересипській районній адміністрації здійснити заходи щодо приведення території до належного стану.

Однак, нахабство порушників не має меж! Прямо під час комісійного обстеження водієм вантажного автомобіля здійснено скидання відходів на обстежуваній території.

Порушника притягнуто до адміністративної відповідальності.

Інспекція нагадує:

громадяни України, іноземці та особи без громадянства зобов’язані дотримуватися вимог Закону України «Про управління відходами» та інших нормативно-правових актів у сфері управління відходами, запобігати забрудненню відходами навколишнього природного середовища!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці