Збиток у 587,7 млн грн завдано довкіллю через обстріл складських приміщень на території смт Нерубайське в Одеській області

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу проведено обстеження за місцем влучання крилатої ракети у складські приміщення на території Нерубайської сільської ради (Одеській район Одеської області).

При огляді було виявлено засмічення будівельними відходами земельних ділянок загальною площею понад 28 тис кв м,  також виявлено металобрухт (згорілі вантажні автомобілі) площею 957 кв м та висотою 2,5 м.

Пожежа, яка виникла на місці влучання ракети, ліквідована ГУ ДСНС України в Одеській області на загальній площі 10 тис кв м.

Розрахована загальна сума збитку, завданого довкіллю внаслідок ракетного обстрілу складських приміщень на території смт Нерубайське, становить 587,7млн грн.

Інформацію про нараховані збитки направлено до Оперативного штабу при Державній екологічній інспекції України для фіксації та формування єдиного реєстру збитків.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці